Désirée Graste - Mamamentje - Geboorteplan.online

Wie is Désirée?

Na het krijgen van mijn tweede kindje wilde ik de kennis die ik had gekregen uit mijn loondienst anders gaan inzetten. In alles wat ik aanraak draait het om de flexibele manier van denken. Ik wilde niet meer in de IT teams coachen maar doen waar ik ongekende passie voor voel. Het moederschap! 

In mijn omgeving, en ook in mijn eigen gezin, zie ik hoe uitdagend het moederschap is. Hoe veranderlijk het telkens ook is. Soms denk je dat je een ritme hebt gevonden en dan is het de dag erop totaal anders. Om gek van te worden!

Maar dat is nu eenmaal de realiteit van het moederschap en daar kun je maar beter op een stabiele, flexibele manier mee omgaan. 

Dat is de Mamamentje manier waar ik Désirée, moeder van Isadée (meisje van 3 jaar) en Mees-Esra (jongen van net 2 jaar) dagelijks de vruchten van pluk samen met Thomas. Een flexibele (Agile) mindset is wat ik veel moeders wil leren, in wil coachen en daarna weer los te laten omdat ik weet dat ze een manier hebben waarop ze iedere lastige fase in de toekomst mee kunnen tackelen.

Ik ga je niet vertellen wat je móet doen. Daar heb ik zelf een enorme allergie voor. Ik ga je wel inspireren dat het vaak ook anders kan. Makkelijk kan. Liever voor jezelf kan. Ik ga je zaken van verschillende kanten laten bekijken. Mogelijkheden aanraken hoe je het kúnt doen. De geboorteplan online tool is hier een uitstekend voorbeeld van. Ik ga je niet vertellen hoe je moet bevallen. Ik ga je wel zover het mogelijk is alle mogelijkheden laten zien rondom een bevalling.

Maar first things first.. eerst maar eens jouw wensen op papier gaan zetten, uit je hoofd, zodat jij op jouw eigen manier kunt bevallen en dat iedereen daarvan op een eenvoudige manier van op de hoogte is.

Veel plezier met het maken van je geboorteplan en de eerste magische ontmoeting met je kindje.

Hartelijke groet, 

Désirée

Wat staat in het gratis e-book?

Nuttige en vooral ook bruikbare ervaringstips rondom de bevalling.

De tips gaan over

  • waar moet je aan denken voor een plan b wat betreft de locatie,
  • verschil borstvoeding / kunstvoeding,
  • wat doe je met de placenta,
  • manieren van afnavelen,
  • waarom communicatie belangrijk is,
  • wanneer pijnbestrijding?
Inhoud geboorteplan e-book

Wat is Mamamentje?

Het nieuwe online community platform om gelijkgestemde mama's te verbinden met professionals rondom het moederschap. 

Wanneer ga jij stoppen met zoeken naar het beste geboorteplan voorbeeld en ga jij je eigen geboorteplan écht maken?

Ik wil beginnen