fbpx

Privacybeleid van geboorteplan.online onderdeel van Mamamentje.nl

Laatste update: november 2020

De website “geboorteplan.online” en “Mamamentje.nl” en de daaraan gekoppelde internetdiensten worden je ter beschikking gesteld door Mamamentje.nl, statutair gevestigd te Rosmalen en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel Noord Brabant onder nummer 75744384.

Daarnaast is ‘Mamamentje’ een geregistreerd merk in het handelsregister en BOIP.

Ik neem de privacy van persoonsgegevens zeer serieus.

Mamamentje.nl zal je persoonlijke gegevens niet en ook niet in de toekomst aan derden verkopen en/of verstrekken. Ik gebruik je persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor jij ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet

Mamamentje.nl wordt beheerd door Désirée Graste

Klik hier voor meer informatie over mij.

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Wat gebeurt er met jouw gegevens?

Verzamelen van gegevens

Ik verzamel de gegevens die ik je vraag in te vullen als je

  • je inschrijft voor mijn wekelijkse inspiratiemails
  • een download aanvraagt
  • je aanmeldt voor een (gratis) online workshop en/of training
  • een contactformulier invult
  • een dienst of product bij me koopt
  • een aanvraag doet voor één van mijn producten en/of diensten
  • gebruik maakt van het online geboorteplan zodat jij verder kunt met het bewerken van jouw plan

Ik verwerk alleen de gegevens die je zelf aan mij verstrekt.

De enige gegevens die ik mogelijk opsla zijn:

  • Voor – en achternaam
  • Adres, postcode en woonplaats
    Dit is om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk bij de juiste persoon en op het juiste adres te kunnen leveren.
  • Telefoonnummer
    Dit is om je te kunnen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training door te geven. Soms is het handiger om dat telefonisch te doen. Je bent nooit verplicht om in te vullen.
  • E-mailadres
    Zodra ik je bestelling heb ontvangen, ontvang jij een bevestiging en factuur per e-mail. Als de bestelling wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit mijn naam een e-mail sturen met de track & trace code.
  • IP-adres
    Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen.
  • Cookies
    Een cookie is een klein bestandje dat door mijn website wordt meegestuurd en door jouw browser op het apparaat waar je mijn website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar mijn website teruggestuurd worden, wanneer je de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kun je vinden op de website van ConsuWijzer.
    Cookies worden gebruikt voor een zo goed mogelijke werking van deze website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op jouw voorkeuren.

Extra aandachtpunt rondom geboorteplan.online

  • lle antwoorden van de vragen welke je hebt beantwoord voor je persoonlijke geboorteplan zullen opgeslagen worden in de database.
  • Deze database is beveiligd en alleen toegankelijk voor administrators met de hoogste rechten.
  • Je mag er vanuit gaan dat er met zorg wordt omgegaan met jou gegevens.
  • Je hebt maximaal een jaar toegang tot de online omgeving van geboorteplan.online. Na deze tijd zal je account op non-actief worden gezet maar niet worden verwijdert.
  • Ten alle tijden mag je een verzoek indienen om je gegevens te verwijderen.

Verder belangrijk:

De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:

Je voornaam en e-mailadres gebruik ik voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. Dit gebeurt uitsluitend met de gegevens die ik heb gekregen van jou persoonlijk zoals hierboven vermeldt onder ‘verzamelen van gegevens’.

  • Beveiliging gegevens
    Er zijn passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die ik verwerk.
  • Uitschrijven
    Wil je in de toekomst geen e-mail meer van mij wilt ontvangen? Dan kan je je altijd met één klik op een link weer uitschrijven.  Je vindt de link onderaan elke e-mail. Of je neemt gewoon even contact met me op. Je e-mailadres wordt dan onmiddellijk als niet zo snel mogelijk uit mijn bestand verwijderd en zal niet worden bewaard.
  • Mailsysteem
    Je persoonsgegevens worden opgeslagen in het e-mailsysteem waar ik mee werk moedermaatschappij ActiveCampaign en de nederlandse maatschappij MailBlue. De servers van Mail blue zijn gevestigd in de Nederland. Er is geen doorgifte van deze gegevens op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over het privacybeleid van Mail blue vind je hier.
  • Facebook
    Voor het maken van advertentiedoelgroepen in Facebook maak ik gebruik van de e-mailadressen die ik verzamel via de aanvragen van (gratis) workshops/trainingen op mijn website.
  • Derden
    Ik geef of verkoop je gegevens niet aan derden. Ze zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling.
  • Webshop
    Bij een betaling in mijn webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan de servers en worden ook door Mamamentje.nl niet opgeslagen.
  • Datalek
    Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben. Dit gaat via de beveiliging van de verschillende diensten welke ik afneem.
  • Data van derden
    Van welke derde partijen we data ontvangen: Ik ontvang geen data van derde partijen. Wel gebruik ik, met goedkeuring en bronvermelding, content van andere auteurs.
  • Gravatar service
    Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.
  • Media
    Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen uploadt met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.
  • Analytics
    Met wie we jouw data delen: Met niemand actief
  • Bewaren
    Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren. Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.
  • Transactie
    Start jij een transactie maar deze wordt niet afgerond, dan worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van de maand verwijderd van de server.
  • Verwijdering uit het systeem
    Indien jij dit wenst zullen alle gegevens volledig uit de database worden verwijdert.

Privacybeleid Mamamentje®